ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ .
Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο της γαστρονομίας, η οποία έχει επηρεαστεί σημαντικά από τις παραδόσεις και τα τοπικά προϊόντα της.
Με βάση το ελαιόλαδο και τα εποχιακά λαχανικά θεωρείται ότι είναι πολύ υγιή και ο πλούτος του σε μεζέδες και πιάτα ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και το νησί.
Η εμπειρία της εκμάθησης της προετοιμασίας ορισμένων παραδοσιακών πιάτων από το νησί της Σάμου με την καθοδήγηση του έμπειρου σεφ μας είναι κάτι που δεν πρέπει να χαθεί από όσους ενδιαφέρονται για τη μαγειρική ή για όσους θα ήθελαν να αρχίσουν να μαθαίνουν.
Τα μαθήματα γίνονται στις πετρόκτιστες βεράντες του εστιατορίου μεταξύ των κήπων με τις μπουκαμβίλιες που κοιτούν πάνω από το Αιγαίο - είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και για όλες τις ηλικίες...
Δεν είναι απαραίτητο οι επισκέπτες να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία και είναι όμορφο να μπορούν να προετοιμάσουν αυτά τα πιάτα όταν επιστρέφουν για τους αγαπημένους τους...
- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
- Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
- ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ