ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ .

Η ελληνική κουζίνα είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο της γαστρονομίας, η οποία έχει επηρεαστεί σημαντικά από τις παραδόσεις και τα τοπικά προϊόντα της.

Με βάση το ελαιόλαδο και τα εποχιακά λαχανικά θεωρείται ότι είναι πολύ υγιή και ο πλούτος του σε μεζέδες και πιάτα ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή και το νησί.

Η εμπειρία της εκμάθησης της προετοιμασίας ορισμένων παραδοσιακών πιάτων από το νησί της Σάμου με την καθοδήγηση του έμπειρου σεφ μας είναι κάτι που δεν πρέπει να χαθεί από όσους ενδιαφέρονται για τη μαγειρική ή για όσους θα ήθελαν να αρχίσουν να μαθαίνουν.

Τα μαθήματα γίνονται στις πετρόκτιστες βεράντες του εστιατορίου μεταξύ των κήπων με τις μπουκαμβίλιες που κοιτούν πάνω από το Αιγαίο - είναι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και για όλες τις ηλικίες...


Δεν είναι απαραίτητο οι επισκέπτες να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία και είναι όμορφο να μπορούν να προετοιμάσουν αυτά τα πιάτα όταν επιστρέφουν για τους αγαπημένους τους...

kerveli-village-samos-hotel
 • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
 • Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΔΥΣΗ .

Στο ξενοδοχείο Κέρβελη, το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο κατάδυσης μας, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες. Το Scuba Diving στη Σάμο σας προσφέρει την εμπειρία της κατάδυσης σε ανεξερεύνητα και παρθένα κρυστάλλινα νερά με εξαιρετική ορατότητα, αναδιπλώνοντας τη μεγαλοπρέπεια της θαλάσσιας ζωής και τη γεωμορφολογία του Αιγαίου.

Ο έμπειρος εκπαιδευτής κατάδυσης θα σας καθοδηγεί με ασφάλεια, καθώς εξερευνάτε τις τοποθεσίες που έχει ανακαλύψει σχολαστικά γύρω από το νησί και οι οποίες σίγουρα θα σας συναρπάσουν.

kerveli-village-samos-hotel
 • ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΗ ΣΑΜΟ
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ SSI
 • ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΕ 1 ΗΜΕΡΑ
 • ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ
 • ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ .

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να εξερευνήσετε την ανατολική ακτή του νησιού με βάρκα και να απολαύσετε τις θαυμάσια θέα μέχρι να φτάσετε σε ένα ωραίο κόλπο όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε κατάδυση και να απολαύσετε ένα ωραίο πικ-νικ. Είναι μια υπέροχη εκδρομή για όλη την οικογένεια και σίγουρα θα κάνει τις διακοπές σας ξεχωριστές.

Υπάρχουν οργανωμένα ταξίδια με σκάφος και ιδιωτικά ταξίδια εάν επιθυμείτε να έχετε το σκάφος για εσάς και υπάρχει επίσης η δυνατότητα της αντίστοιχης υπηρεσίας, στην περίπτωση αυτή μπορούμε να σας αφήσουμε σε μία καλή παραλία και να έρθουμε να σας πάρουμε αργότερα.

Το ταξίδι με πανσέληνο είναι επίσης πολύ δημοφιλές με τους καλεσμένους και μια μοναδική εμπειρία....

kerveli-village-samos-hotel
 • ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ
 • ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ
 • ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
 • ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ .

Κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που μπορεί να απολαύσει ο καθένας, και ένας σπουδαίος τρόπος να ξεκινήσετε την υποθαλάσσια περιπέτεια σας, είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε να εξερευνάτε ένα νέο και συναρπαστικό κόσμο.

Το νυχτερινό μας πρόγραμμα κολύμβησης με αναπνευστήρααπό την παραλία του ξενοδοχείου, θα σας συναρπάσει και θα εξασφαλίσει μια αξέχαστη εποχή για όλες τις ηλικίες. Η Κερβέλη είναι μια τέλεια τοποθεσία κατάδυσης με αναπνευστήρα με τα ρηχά και ζεστά νερά της, καθιστώντας το ιδανικό για παιδιά και μη έμπειρους κολυμβητές.

kerveli-village-samos-hotel
 • ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
 • ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
 • ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

YOGA .

2017: Κατάλληλος χώρος Γιόγκα στο Ξενοδοχείο Κέρβελη  & Κέρβελη Βίλα


Ακριβείς ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.


Το Samos Yoga Shala σας καλωσορίζει σε ένα χώρο στο όμορφο νησί της Σάμου στο βόρειο Αιγαίο. Μέσα από το μεγάλο πολυτελές κατάλυμα του «Kerveli Village Hotel» και της «Kerveli Luxury Villa», το συνδυασμό του χαλαρού τρόπου ζωής στο νησί και της καθημερινής πρακτικής της γιόγκα, θα ηρεμήσετε το σώμα σας, θα βρείτε εσωτερική ειρήνη και αρμονία και θα επιτύχετε μια ισορροπία που μπορείτε να πάρετε πίσω στο σπίτι σας όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε.

Θα διδαχθείτε διαφορετικά στιλ στη γιόγκα με βάση τη γιόγκα της Hatha, κυρίως, με τάξεις εμπνευσμένες από την λιτή Ashtanga γεμάτες δυναμισμό και πειθαρχία. Οι τάξεις είναι κατάλληλες για όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των νεογνών γιόγκα, και κρατούνται στην ταράτσα του χωριού Κέρβελη με τη εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, την ανατολή του ήλιου και τη σελήνη, από τον έμπειρο δάσκαλο Μάρο Γεωργκάτου.

Μαθήματα Yoga

Μπορείτε να απολαύσετε ένα μάθημα γιόγκα στην ταράτσα του ξενοδοχείου με τον έμπειρο δάσκαλο Μάρο Γεωργκάτου από τα τέλη Μαΐου μέχρι το Σεπτέμβριο. Ο συνδυασμός εξάσκησης γιόγκα και χρωμάτων του ήλιου θα κάνει αυτή την εμπειρία αξέχαστη. Καθοδηγούμενοι διαλογισμοί, ακολουθία σελήνης με πανσέληνο και μαθήματα Hatha Yoga κάθε εβδομάδα θα σε χαλαρώσουν εντελώς.

kerveli-village-samos-hotel
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ YOGA
elΕλληνικά