kerveli-village-samos-hotel

Dive with us Το Scuba Diving στη Σάμο σας προσφέρει την εμπειρία της κατάδυσης σε ανεξερεύνητα και παρθένα κρυστάλλινα νερά με εξαιρετική ορατότητα, αποδιπλώνοντας τη μεγαλοπρέπεια της θαλάσσιας ζωής και τη γεωμορφολογία του Αιγαίου.

Το Scuba Diving στη Σάμο σας προσφέρει την εμπειρία της κατάδυσης σε ανεξερεύνητα και παρθένα κρυστάλλινα νερά με εξαιρετική ορατότητα, αναδιπλώνοντας τη μεγαλοπρέπεια της θαλάσσιας ζωής και τη γεωμορφολογία του Αιγαίου. Ο έμπειρος εκπαιδευτής κατάδυσης θα σας καθοδηγεί με ασφάλεια, καθώς εξερευνάτε τις τοποθεσίες που ανακάλυψε με τόσο ενθουσιασμό γύρω από το νησί και οι οποίες σίγουρα δεν θα αποτύχουν να σας συναρπάσουν και εσάς.

Το ανατολικό τμήμα της Σάμου, που χαρακτηρίζεται από τα γαλήνια και ζεστά νερά του, έχει το καλύτερο υποθαλάσσιο τοπίο του νησιού με πολυάριθμα σημεία κατάδυσης για να εξερευνήσει, προσβάσιμο καθημερινά από ταξιδιωτικά πλοία κατάδυσης. Οι βραχώδης ακτές σημαίνουν επίσης ότι υπάρχουν κάποιοι εκπληκτικοί γεωλογικοί σχηματισμοί με όμορφες αποβάθρες, τοίχους, σπηλιές και υπόγειες σπηλιές που δημιουργούν μεγάλους υποθαλάσσιους οικότοπους για θαλάσσια άγρια ζώα που αγαπούν την ασφάλεια αυτού του καταφυγίου, δίνοντας στον δύτη άφθονες ανταμοιβές.

Είμαστε ένα πλήρως λειτουργικό και αδειοδοτημένο κέντρο κατάδυσης SSI έτοιμο να σας εκπαιδεύσει είτε να προσπαθήσετε για πρώτη φορά είτε να αποκτήσετε περισσότερα προσόντα ως έμπειρος δύτης.

Έχουμε ένα ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για κάθε δρομολόγιο, από ένα έως πέντε ημέρες, ανάλογα με το χρόνο που έχετε στη Σάμο. Θα λάβετε μια επισκόπηση των καταδύσεων, του εξοπλισμού και του τρόπου βασικά χρήσης τους. Θα σας πάμε στο νερό και θα αρχίσουμε να σας μάθουμε να αναπνέετε μέσα από την αυτόνομη κατάδυση για πρώτη φορά και θα βιώσετε το αίσθημα της ολίσθησης μέσα από τον κρυστάλλινο υποθαλάσσιο κόσμο της Σάμου!

Πριν γίνετε πιστοποιημένος δύτης, μπορείτε να ξεκινήσετε με το «Try Scuba» που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το πρώτο σας ταξίδι κάτω από το νερό με έναν εκπαιδευτή που μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως και να διδάξετε όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες και να νιώσετε εντελώς άνετα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της πρώτης υποθαλάσσιας περιπέτειας.

Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε αμέσως ώστε να αποκτήσετε το πρώτο πιστοποιητικό καταδύσεως επιλέγοντας τα μαθήματα «Open Water». Σας δίνει την ευκαιρία να βουτήξετε έως και 18 μέτρα σε όλο τον κόσμο και καλύπτει όλα τα βασικά, όπως το πώς να ελέγξετε τον εαυτό σας στο νερό, τις διαδικασίες ασφάλειας και το πώς να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό. Συνήθως διαρκεί 5 ημέρες και θα χρειαστεί να μας δώσετε περίπου 3 ώρες από το χρόνο σας κάθε μέρα, καθώς και να διαβάσετε το εγχειρίδιο (επίσης σε online έκδοση) και να παρακολουθήσετε τα σχετικά βίντεο και να κάνετε μια εξέταση θεωρίας.

Δεν υπάρχει χρόνος;

Ξεκινήστε με την πιστοποίηση κατάδυσης ενώ είστε σε διακοπές και ολοκληρώστε την όταν φτάσετε σπίτι!

Η σειρά μαθημάτων «Scuba Diver» είναι η τέλεια πορεία για όσους δεν έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν ένα ολόκληρο πρόγραμμα Open Water Diver. Το περιεχόμενο αυτού του προγράμματος αντιπροσωπεύει περίπου το μισό ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης κατάδυσης καταδύσεων (SSI Open Water Diver). Στη συνέχεια, μπορείτε να ολοκληρώσετε το δεύτερο εξάμηνο και να γίνετε πιστοποιημένο δύτης σε κάποια άλλη στιγμή, οπουδήποτε αυτό είναι κατάλληλο για εσάς.

Αυτό το πιστοποιητικό σας δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχετε σε καταδύσεις υπό την άμεση επίβλεψη ενός Επαγγελματία Κατάδυσης έως και 12 μέτρα/40 πόδια σε όλο τον κόσμο. Όταν αποφασίσετε να ολοκληρώσετε την πιστοποίηση του Open Water Diver, το πρόγραμμα Scuba Diver μπορεί να αναγνωριστεί πλήρως στην εκπαίδευσή σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε μέρος του προγράμματος δύο φορές. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση ικανοτήτων, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αξιολόγηση Open Water Diver.

Τα επόμενα βήματα ως πιστοποιημένος δύτης θα είναι η απόκτηση του πιστοποιητικού «Advanced Open Water», το οποίο βασίζεται στις γνώσεις που αποκτήσατε κατά τη διάρκεια του κύκλου μαθημάτων «Open Water» και πιστοποιεί ότι θα βουτήξετε στα 30 μέτρα. Το σεμινάριο περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία των Deep Diving, Navigation and Night Diving.

Περαιτέρω μαθήματα SSI που μπορείτε να κάνετε μαζί μας είναι τα ‘Deep Diving’, ‘Night & Limited Visibility’, ‘Crash Diving’, ‘Boat Diving’, ‘Navigation’, ‘Perfect Buoyancy’, ‘Waves, Tides & Currents’, ‘Underwater Photography, ‘Emergency First Response (EFR)’.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ - ΕΥΚΟΛΟ!

Η κατάδυση είναι πολύ πιο εύκολη απ' όσο νομίζετε! Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η εκμάθηση της κατάδυσης είναι δύσκολη και περίπλοκη και απαιτεί ώρες εκπαίδευσης. Παλαιότερα ήταν, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει λόγω του σύγχρονου εξοπλισμού και της γνώσης.

Μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να αποκτήσετε την πλήρη εμπειρία κατάδυσης με το ‘Try Scuba’ με έναν ικανό, καλά εκπαιδευμένο εκπαιδευτή κατάδυσης SSI, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως και θα σας διδάξει ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για να απολαύσετε πλήρως την περιπέτεια και να νιώσετε εντελώς άνετα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε.

Η κάρτα πιστοποίησης Try Scuba θα είναι το πρώτο σας βήμα. Εάν έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να προχωρήσετε μέσω των σπουδών κατάρτιση του SSI και να επιτύχετε την πλήρη πιστοποίηση του «Open Water», φεύγοντας από τη Σάμο με την κάρτα πιστοποίηση που σας παρουσιάζει τον καταπληκτικό κόσμο κατάδυσης και εξερεύνησης της θαλάσσιας ζωής.

Ο Γεώργιος Μαγκάνας είναι ο εκπαιδευτής μας στο κέντρο κατάδυσης, πλήρως καταρτισμένος στην κατάδυση, με πολλά χρόνια εμπειρίας τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ψυχαγωγική κατάδυση, προσφέροντας εκπαίδευση, πρώτες βοήθειες και την εξοικείωση κάθε ατόμου με τον μαγικό κόσμο της θάλασσας. Μαζί μπορείτε να εξερευνήσετε την υποθαλάσσια ζωή και να απολαύσετε καταδύσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία για πλήρη χαλάρωση και οικειότητα με τον βαθύ θαλάσσιο κόσμο.

Περάστε μια υπέροχη μέρα κάτω από το νερό και μια υπέροχη μέρα με τα προγραμματισμένα ταξίδια κατάδυσης με σκάφος.

Απολαύστε το δρόμο σας σε όλα τα σημεία κατάδυσης που η ανατολική ακτή της Σάμου έχει να προσφέρει με το σκάφος 7 μέτρων. Αυτός ο Twin Powered Zodiac Hurricane έχει διαμορφωθεί ειδικά για την κατάδυση με αναπνευστήρα. Το ταξίδι με αυτά τα συγκεκριμένα σκάφη του Zodiac είναι μια μοναδική και ισχυρή εμπειρία.

Κοντά στο ξενοδοχείο και το κέντρο κατάδυσης βρίσκεται ο «ύφαλος Κερβέλι», ο οποίος έχει βάθος 10 έως 30 μέτρα, καθιστώντας τον ιδανικό τόπο για αρχάριους και πιο έμπειρους δύτες. Με εξαιρετική ορατότητα μέχρι και 30 μέτρα και χωρίς ρεύματα, η ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή το καθιστά ένα εξαιρετικό σημείο για φωτογραφία.

Παρομοίως, ο ύφαλος της περιοχής μας με τα ήρεμα νερά του είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάρουμε αυτή την πρώτη γεύση κατάδυσης, να φρεσκάρουμε αυτές τις δεξιότητες και να απολαύσουμε μια νυχτερινή κατάδυση μέσα σε έναν φυσικό προστατευμένο κόλπο που κατοικείται από μια ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή.

Η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που ο καθένας μπορεί να απολαύσει, και ένας θαυμάσιος τρόπος να ξεκινήσετε τις υποβρύχιες περιπέτειές σας. Είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε να εξερευνάτε ένα νέο και συναρπαστικό κόσμο με ελάχιστο εξοπλισμό και μικρή εκπαίδευση.

Ο κόλπος Κέρβελη είναι μια ιδανική τοποθεσία για κατάδυση με τα ρηχά και ακίνητα νερά του, καθιστώντας τον ιδανικό για παιδιά και κολυμβητές χωρίς αυτοπεποίθηση.

Ακριβώς στα ανοικτά των ακτών του Κέρβελη υπάρχει ένα μικρό ανεμπόδιστο νησί που ονομάζεται «Kasonisi», το οποίο μπορεί εύκολα να προσεγγιστεί με βάρκα ή βάρκα με πετάλι. Υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία ακριβώς απέναντι από το νησί με ένα στενό πορθμό από ρηχές γωνίες τιρκουάζ νερό που διευκολύνει τη διάβαση. Αυτή η απομακρυσμένη αμμώδης παραλία είναι ιδανική τοποθεσία για ένα ρομαντικό και χαλαρωτικό διάλειμμα και πικ-νικ.

Η νυχτερινή κατάδυση είναι δυνατή είτε από την ακτή είτε από το ταχύπλοο σκάφος μας. Αν θέλετε να βιώσετε το Αιγαίο Πέλαγος από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, πηγαίνετε για την περιπέτεια μιας νυχτερινής κατάδυσης βιώνοντας την ηρεμία και γαλήνη της ζωής του βυθού.

Η νυχτερινή κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και εξασφαλίζει αξέχαστο ποιοτικό χρόνο για οικογένειες, μη δύτες και δύτες.

Ταξίδια με βάρκα Τα ειδικά ταξίδια μας θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα

 

Ταξίδια κολύμβησης με αναπνευστήρα Να σας ξεναγήσουν στην ανατολική ακτή του Σάμου σε πλοίο με άνεση - να δείτε τα αξιοθέατα των πράσινων πλαγιών του βουνού που οδηγούν στη γαλάζια θάλασσα. Ο καπετάνιος και ο οδηγός θα βρουν ένα από τις πολλές ήσυχες ακτές των νησιών, που ταιριάζει καλύτερα στις επιλεγμένες σας δραστηριότητες, και εκεί μπορείτε να κάνετε κατάδυση με αναπνευστήρα, να βουτήξετε ή να κάνετε κατάδυση! Μια περιοδεία που ξεκινά από το σταθμό κατάδυσης του κόλπου Κέρβελη, διασχίζοντας το νησί «Κασονήσι» με τα εξωτικά τιρκουάζ νερά του και την άμμο που συνεχίζει στο «Μικρή Λάκα» και την «Μεγάλη Λάκα», τόσο μικρές όσο και ήσυχες αμμώδεις ακτές με κρυστάλλινα καθαρά νερά και ωραίες παραλίες. Το ακρωτήριο “Πράσσο”, η επόμενη στάση μας, είναι ένα ιδανικό σημείο για κολύμβηση με αναπνευστήρα με δύο σπηλιές για εξερεύνηση. Μετά την κολύμβηση με αναπνευστήρα και το κολύμπι ένα πικ-νικ, που μας ετοίμασε ο σεφ του ξενοδοχείου, και μερικά αναψυκτικά είναι ευπρόσδεκτα κάτω από τη σκιά των δέντρων σε μια από τις παραλίες. Είναι μια πολύ αξιομνημόνευτη εκδρομή και σίγουρα πρέπει να γίνει στις διακοπές σας.

Ιδιωτικά Ταξίδια Τα ιδιωτικά ταξίδια συνιστώνται ιδιαίτερα για μια ρομαντική εκδρομή με ένα πιο οικείο άγγιγμα που ολοκληρώνεται από ένα κοκτέιλ βασισμένο σε γλυκό κρασί Σάμου συνοδευόμενο από τις σπεσιαλιτέ του σεφ μας. Ο έμπειρος καπετάνιος μας θα χαρεί να προτείνει κάποιες ειδυλλιακές τοποθεσίες για αναψυχή, πικνίκ, σνόρκελιν ή κατάδυση, και να σας διδάξει τις τεχνικές της κολύμβησης με αναπνευστήρα έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον υποβρύχιο κόσμο...

Ταξίδι με Πανσέληνο Αυτό το ταξίδι ξεκινάει λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα... Παρακολουθήστε το φεγγάρι να ανεβαίνει καθώς χαλαρώνετε στη βάρκα στη μέση του Αιγαίου και γιατί να μην κολυμπήσετε; Τότε απολαύστε το ταξίδι στο πλοίο με το φεγγάρι πάνω από τα βουνά του Κέρβελη όπου δημιουργεί ένα μονοπάτι στη θάλασσα και να απολαμβάνετε το τοπίο καθώς χαλαρώνετε. Μια ωραία αμμώδης παραλία είναι ο προορισμός για το βραδινό μας πικ-νικ συνοδευόμενος από κοκτέιλ με νυχτερινό κολύμπι κάτω από την πανσέληνο και την κολύμβηση με αναπνευστήρα εφόσον είναι επιθυμητό...

Υπηρεσία θαλάσσιων Ταξί Αρκετές παραλίες στο νησί είναι προσβάσιμες μόνο (ή εύκολα) με βάρκα και είναι πολύ απομονωμένες, καθιστώντας τις ιδανικές για μια ρομαντική και ήσυχη μέρα. Ρωτήστε μας για την υπηρεσία ταξί, για τις κατάλληλες ώρες για εσάς που θα σας αφήσουμε και θα σας πάρουμε δίνοντας χρόνο για να απολαύσετε την ημέρα με την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς προβλήματα.

Ανακαλύψτε τη θαλάσσια ζωή του νησιού Σάμου! .

Ελάτε μαζί μας για κατάδυση!!! .

Απολαύστε μια νέα πρόκληση!!! .

Βουτήξτε σε ένα Νέο Κόσμο!!! .

Εξερεύνησε - Μάθε - Ανακάλυψε τον υποθαλάσσιο κόσμο και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία.

Επιλέξτε ένα σχέδιο SSI και πιστοποιηθείτε στην κολύμβηση και στα μαθήματα κατάδυσης open water .

Μαθήματα και Ειδικότητες .

Ανακαλύψτε το Scuba Diving = 60€

SSI Open Water Diver = 425€

SSI Advanced Adventurer = 310€

SSI Referral Course = 240€

SSI Snorkeling = 40€

Snorkeling Boat Trip = 40€

Επιλέξτε ένα σχέδιο SSI και πιστοποιηθείτε σε μαθήματα κολύμβησης και ανοικτής κατάδυσης για παιδιά και ενήλικες .

Κατάδυση με βάρκα .

1 dive = 55€

1 double dive = 90€

3 double dives = 240€

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

& EQUIPMENT RENTAL IS NOT INCLUDED IN THE RATE

 

Οι καταδύσεις στα πλοία προγραμματίζονται καθημερινά το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα.Παρακαλούμε προ κρατήστε την θέση σας. Ελάχιστο ποσό συμμετεχόντων για την αναχώρηση του σκάφους: 4 δύτες.

Κολύμβηση με αναπνευστήρα .

Κολύμβηση και κολύμβηση με αναπνευστήρα με μηχανοκίνητο σκάφος

(περιλαμβάνονται μάσκα και πτερύγια, νερό, σνακ, περίπου 4 ώρες) = 40€

 

Νυχτερινή κολύμβηση με αναπνευστήρα στον ύφαλο της περιοχής

(όπου περιλαμβάνονται μάσκα, πτερύγια, στολή κατάδυσης, φακοί κατάδυσης & καθοδηγητής) min. 4 participants = 25€

Νυχτερινή κατάδυση με αναπνευστήρα στον ύφαλο .

1 dive unguided = 25€

Οδηγός ((ανά κατάδυση)  = 6€

Ταξίδια με βάρκα 30

Κολύμβηση και κολύμβηση με αναπνευστήρα με μηχανοκίνητο σκάφος

(περιλαμβάνονται μάσκα και πτερύγια, νερό, σνακ, περίπου 4 ώρες) = 40€

 

Μεταφορές σε παραλία

(Μεταφορά σε απομονωμένη παραλία, όπου περιλαμβάνονται μάσκα και πτερύγια, παραλαβή κατόπιν συμφωνίας) = 20€

 

Ιδιωτικό σκάφος

(συμπεριλαμβανομένου του πλοιάρχου, μάσκας και πτερύγιων, νερού, σνακ, περίπου 4 ώρες, ελάχιστοι 2 συμμετέχοντες) = on request

 

Εκδρομή με πανσέληνο

(συμπεριλαμβανομένης της μάσκας, των πτερυγίων, του νεοπρενίου και της δάδας κατάδυσης, του νερού, του σνακ, του κοκτέιλ) = 40€

Dive Center Manager Anastasios Markis. SSI no. 70165. SSI Instructor SSI Dive Center no. 718038

elΕλληνικά